fredag den 16. august 2013

John 30 år

Faren til mine børn blev 30 år i januar, hvilket blev fejret med stor have telt fest for et par uger siden... Det kræver selvfølgelig et lille indslag på den kreative kage front..

Gæsterne var inviteret til kaffe/kage om eftermiddagen med efterfølgende pattegris til aften, så vi blev enige om at en stor og tung fondant kage ikke ville være det oplagte valg...

Her følger hvad kage-frugt bordet bestod af :-)



Lad os træde et skridt nærmere og se på herlighederne...

Først var der mit jomfru-eksperiment med at lave noget ud af frugt, og det er bestemt ikke sidste gang. 

Vandmelonen er udhulet med en melon-baller hvormed jeg fik de fineste melon kugler jeg kunne sætte på spydene. derefter er der lavet huller til grillens ben. Benene er lavet af bladselleri. Herefter er der brugt sorte vandperler som kul (disse går igen gennem bordpynten og lignede til forveksling meget godt) og grillspydene har skabt risten og sat låget fast på siden. Dertil er lavet en masse grill-frugt-spyd som passer til vores frugt grill.

Så var der Hotdogs, hvorfor ikke :) brødene er bagt af banankage i en form købt for 60,- i A-Z - pølserne er romkuglemasse som er trillet og lagt på køl natten over, hvorefter de er rullet i rød fondant, og sennep er en stribe fondant. 

Sidst men ikke mindst skulle der selvfølgelig også være burger. Burgerbollerne er bananmuffins som er skåret igennem. Salat og ost er fondant og bøffen er brownies som er stukket ud med en cirkeludstikker. Og et lille drys sesam på toppen, så kan det jo næsten ikke blive bedre :) 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar