søndag den 23. oktober 2011

Vaniljekage

En god grundopskrift som kan tilsættes det man har lyst til..  Derudover gør dens milde smag at man kan anvende lidt af hvert i forhold til muffins hvis man ønsker frosting derpå.

Mængden passer ca til en rund springform Ø28 cm

  • 500 gram sukker
  • 6 æg
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 200 gram flydende margerine
  • 500 gram mel
  • 3 dl kærnemælk
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk vanilje ekstrat
  • 3 dl creme fraishe
  1. Sukker, æg og vanilje piskes sammen.
  2. mel, mælk,  margerine og natron piskes i.
  3. cremefraishe vendes i
  4. Hældes i en form med bagepapir i bunden som er smurt med margerine på siderne og drysset med mel.
  5. Bages i ca. 60 min (afhænger af formstørrelse - hold øje) - ved 175 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar